Dennis en Janneke met Bultje en BibiOp woensdag 17 mei vierden alle leerkrachten tegelijk dat ze weer een jaartje ouder geworden zijn. In de kleutergroepen vierden we eerst allemaal ons eigen kleine feestje. Alle juffen werden ontzettend verwend met prachtige cadeaus. Nadat er flink gezongen was, vele handen geschud waren en alles uitgepakt was speelden we even heerlijk buiten.
Na een lekkere koek en limonade namen alle kleuters plaats in de speelzaal. Dennis de Groot (jawel...die van 'Op zoek naar Zorro') en Janneke Ikking speelden samen met de handpoppen Bultje en Bibi een spannend en betoverend verhaal. Drie kwartier keken de kleuters ademloos naar de avonturen van de twee konijnen. Gelukkig liep alles goed af en kon iedereen met een gerust hart weer terug naar de klas. 
In de klas mocht iedereen een heerlijke chipsketting rijgen en natuurlijk lekker opeten. Tot slot mocht iedereen nog even spelen in de klas. Hierbij hoefde niemand te plannen. Met z'n tienen in de bouwhoek of de poppenhoek maakte dit tot een echt feestje. 
Om half een was het tijd om naar huis te gaan. De juffen kunnen terugkijken op een geweldige verjaardag! Allemaal bedankt voor de leuke dag en de prachtige cadeautjes!