Samen met basisschool Klavertje Vier zijn wij gehuisvest in de Brede School Klein Hekendorp. Het schoolgebouw is ontworpen door Herman Bakker van het Architectenbureau van Hoogevest uit Amersfoort. De Winterswijkse Bouw Combinatie was verantwoordelijk voor de bouw van de school. Ook diverse Oudewaterse bedrijven zijn als onderaannemer betrokken geweest bij de totstandkoming van de school.
Het imposante gebouw is modern vormgegeven en doet recht aan onze onderwijskundige doelstellingen. De groepslokalen grenzen aan grote leerpleinen, prachtige glazen wanden vormen de scheiding tussen beide werkruimtes. Drie groepslokalen op de bovenverdieping hebben een grote vide, zodat de beschikbare werkruimte voor de kinderen nog verder vergroot wordt.
Op de benedenverdieping heeft de school een handvaardigheidlokaal.
Het grote speellokaal, dat is voorzien van een sportvloer, kan door de flexibele wand ook gebruikt worden als theater. De zaal is voorzien van modern gymmateriaal. Het theater beschikt over een groot podium en nieuwe geluid- en lichtapparatuur.
Voor de gymlessen maken de groepen 3 tot en met 8 gebruik van sportzaal De Eiber, die in 2013 is gerenoveerd. Deze zaal ligt pal naast het schoolgebouw.
Naast de werk- en speelruimtes voor de kinderen heeft de school ook drie grote kantoren en een sfeervol ingerichte personeelskamer. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, die kan worden gebruikt bij themalessen en bij algemene bijeenkomsten voor ouders en kinderen in de school. De gehele school is ingericht met nieuw, eigentijds schoolmeubilair.
Om het schoolgebouw ligt een groot speelterrein, dat is voorzien van een sportveld. Er staan speeltoestellen met een ondergrond van kunstgras en er is een verkeerstuin.
Rondom het gebouw is volop parkeerruimte. Nabij de school is een  kiss and ride-zone aangelegd, die via een loopbrug verbinding heeft met ons speelterrein.

Andere gebruikers van de school
Het speellokaal op de benedenverdieping is voorzien van een beamer en een groot projectiescherm, zodat de ruimte ook voor vergaderingen en cursusbijeenkomsten kan worden gebruikt. Bij verhuur hebben aan onderwijs gerelateerde bijeenkomsten onze voorkeur, maar ook verenigingen en andere organisaties kunnen gebruik maken van de ruimte. Uiteraard kunnen de huurders gebruik maken van de modern ingerichte keuken.
Ook worden enkele ruimtes van de school beschikbaar gesteld voor goede doelen, zoals de kledingbeurs die tweemaal per jaar wordt gehouden.
Absolute voorwaarde voor medegebruik is dat ons onderwijs gewoon doorgang moet kunnen vinden.