Magazine Basisschool St. Jozef

08-09-2020
Er werd met spanning op gewacht, maar vandaag werden drie grote dozen op school afgeleverd.
In de dozen 350 exemplaren van het eerste Schoolmagazine van Basisschool St. Jozef. Een prachtige glossy, die de vergelijking met De Linda kan weerstaan. Al zal Linda de Mol daar anders over denken. Vanaf januari is er door de zes redactieleden, Bernadette Vermeij, Nicolette van Straalen, Danny Bras, Annemiek van den Haselkamp, Ellen Binken en Tom Streng keihard gewerkt om een mooi en informatief magazine over de school te maken. Fotografen, zoals Marleen van Echteld, zorgden voor de mooie plaatjes en het was vervolgens aan de vormgever om de puntjes op de i te zetten. Wat heeft ze daar een werk aan gehad. Drukland zorgde tenslotte voor de luxe afwerking.  
In deze glossy alle informatie over onze school. Artikelen over o.a. de Kanjertraining, de Peutergroep, Engels en het Thematisch Werken worden afgewisseld met leuke interviews, een fotocollage over het Bewegingsonderwijs en columns. Na het lezen, vooral doen, of doorbladeren van het magazine weet u alles over 'De Jozef'. Het Schoolmagazine is bedoeld voor de ouders van onze school, maar uiteraard ook voor ouders die nog op zoek zijn naar een school voor hun kind. Daarnaast wordt het Schoolmagazine uitgereikt aan iedereen die bij de school is betrokken, zoals kinderopvangorganisaties, gemeente en collega-scholen.
Ook geïnteresseerd in het Schoolmagazine Basisschool St. Jozef? Stuur een mail naar directie.stjozefow@degroeiling.nl en wij sturen u een exemplaar toe. Goed voor uren kijk- en leesplezier!
 

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar Basisschool St. Jozef?
Ga eens in gesprek met een van de ouders van de school. Zij delen hun ervaringen graag met u.
Of bel voor een afspraak op school. We nemen alle tijd voor een uitgebreide rondleiding.