Pedagogisch medewerker

25-07-2019
Vandaag is bekend geworden dat Ingeborg Houdijk de pedagogisch medewerker wordt van de peutergroep die na de zomervakantie, of zo spoedig mogelijk daarna, door Kind & Co op onze school wordt gestart.
Sinds dit jaar werkt Ingeborg al als pedagogisch medewerker bij Kind & Co en liep ze stage in de kleutergroepen van onze school om werkervaring op te doen.
Onmiddellijk na de vakantie start onze school, in samenwerking met Kind & Co, ook met de voorschoolse opvang. Ook deze wordt geleid door Ingeborg. De VSO krijgt, evenals o.a. de projectgroep voor hoogbegaafde leerlingen, een plekje in het nieuwe lokaal van de peutergroep.
De peuters zullen zich snel thuis voelen in het nieuwe peuterlokaal. Het lokaal heeft mede door de gezellige inrichting een huiskamerachtige uitstraling. In de groep worden maximaal elf kinderen geplaatst en uw kind zal zich dus snel thuis voelen.
De nieuwe pedagogisch medewerker is een bekend gezicht op onze school. Naast het feit dat haar kinderen Rick, Mike en Luuk leerling van onze school zijn, of zijn geweest, is Ingeborg al jarenlang lid van het bestuur van de Oudervereniging en op vrijdag is ze overblijfouder.
U kunt uw kind inschrijven voor de peutergroep of voor de voorschoolse opvang via www.kmnkindenco.nl. Wilt u meer informatie over de start van de peutergroep of de VSO? Belt u dan even met 0306004750.
De flyer van de peutergroep kunt u hier inzien.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar Basisschool St. Jozef?
Ga eens in gesprek met een van de ouders van de school. Zij delen hun ervaringen graag met u.
Of bel voor een afspraak op school. We nemen alle tijd voor een uitgebreide rondleiding.