Bijzondere start kalenderjaar 2024

12-01-2024
Brrrrr...., wat was het koud! / Tom Streng
Wat een bikkels hebben wij toch op school! Niet alleen Corné uit groep 8, die het hele jaar al in een korte broek loopt, maar al onze leerlingen. Want wat het deze week koud op school! Maandag bleek dat de warmtepompen hun werk niet deden en dinsdag kwam de monteur tot de ontdekking dat de pomp van de ketel op de zolder het niet deed. En dat bij buitentemperaturen die bij een Elfstedentocht niet zouden misstaan! Maar klagende kinderen, echt niet! Nou ja … bijna niet!
Het was daarbij superfijn dat de school maandag al snel vol stond met bouwkachels. En dinsdag waren het er nog meer. Maar ja … daar was onze meterkast niet zo blij mee. Hoofdzekering kapot! Dat betekende dinsdag ook nog een deel van de dag in het donker zitten en geen internet. Woensdag begon de school gelukkig langzaam op te warmen en donderdag was het weer lekker behaaglijk in het schoolgebouw.
We hadden dus een bijzondere start van het kalenderjaar 2024. Maar met elkaar hebben we er die eerste dagen iets moois van gemaakt. En daar gaan we de rest van het jaar mee door! Ongeacht of het koud of warm is, want daar worden wij niet koud of warm van!

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar Basisschool St. Jozef?
Ga eens in gesprek met een van de ouders van de school. Zij delen hun ervaringen graag met u.
Of bel voor een afspraak op school. We nemen alle tijd voor een uitgebreide rondleiding.