Groepsberichten 15 - 19 januari 2024 (week 3)

23-01-2024
Tafeldiploma's, pyjamadag en boekendozen
Tafeldiploma - groep 4 / Petra Vermeij
Wat een toppers heeft groep 4.
Al na amper 2 weken op school oefenen werden vandaag de eerste tafeldiploma's van de tafel van 2 uitgereikt! Dat is toch knap want de kinderen moeten er hard voor oefenen. Dit doen ze op Tafeldiploma.nl. Pas als bij alle 4 de stappen de beker is gehaald mogen ze proberen het diploma te halen. Daar komt nog bij dat ze niet moeten vergeten in te loggen anders oefen je alleen om het oefenen.
Met een daverend applaus van hun klasgenoten werden de diploma's in ontvangst genomen. Hopelijk krijgt dit belangrijke document thuis een mooi plekje!

Pyjamadag - groep 7 / Ellen Binken
Wat een gekkigheid vandaag in onze groep!
Omdat het vandaag de laatste dag was dat juf Valerie haar stagedag bij ons in de groep had konden we deze dag uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het leek juf Valerie leuk om vandaag allemaal in onze pyjama naar school te komen. Wat was het een leuk gezicht om een stel panters met een haan te zien overleggen of kinderen in  heerlijke zachte onesies of badjassen een moeilijke rekenopgave te zien en horen oplossen.:) We hebben er een hele gezellige dag van gemaakt waarin we ook heerlijk gesmuld hebben van lekkere taarten van juf Valerie en Loek!
Bedankt juf, voor de fijne tijd dat je bij ons in de klas bent geweest. Veel plezier en succes in je nieuwe stagegroep. Gelukkig zien we je voorlopig nog wel op onze school.

Boekendozen - groep 8 / Caroline Zoomers
De leerlingen van groep 8 maakten thuis een mooie boekendoos n.a.v. een gelezen boek. Ze maakten er ware kunstwerken van. Een boekendoos is een schoenen doos die gevuld is met spulletjes die wat zeggen over het gelezen boek, een samenvatting ervan en informatie over de schrijver en illustrator. Vrijdag bekeken ze de boekendozen en gaven ze feedback op elkaars werk. Als volleerd meesters en juffen bekeken ze de dozen en spraken met elkaar over de boeken. Leuk dat sommige kinderen nu elkaars boeken gaan lezen, omdat ze enthousiast zijn geraakt door het vertellen erover!

 

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar Basisschool St. Jozef?
Ga eens in gesprek met een van de ouders van de school. Zij delen hun ervaringen graag met u.
Of bel voor een afspraak op school. We nemen alle tijd voor een uitgebreide rondleiding.